Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager Britney Spears ontkent zelfmoordpogingen

Shownieuws

De manager van Britney Spears ontkent dat de zangeres in staat is zelfmoord te plegen. Verschillende media beweerden dat zij zelfmoordpogingen deed.

De manager van Britney Spears, Larry Rudolph, ontkent dat de zangeres in staat is zelfmoord te plegen, zoals verschillende media de afgelopen dagen beweerden. Die schreven dat ze onder speciaal toezicht staat in de ontwenningskliniek waar ze zich donderdag liet opnemen, omdat ze geneigd zou zijn een einde aan haar leven te maken. Ze zou vorige week zelfs al twee zelfmoordpogingen hebben ondernomen.

Volgens Rudolph is daarvan niets waar. "De geruchten zijn absoluut niet waar en erg teleurstellend. Britney probeert alleen maar beter te worden", zegt hij in een gesprek met de Amerikaanse entertainmentnieuwsshow Extra.

Onder meer The National Enquirer wijdde deze week een artikel aan de vermeende zelfmoordpogingen van de 25-jarige Spears. Volgens het blad sloop ze 's nachts haar woning uit en liep ze tegen het verkeer in. Later zou ze gedreigd hebben een pot antidepressiva te slikken. De gevolgen daarvan konden haar niets schelen.

Dat Britney afgelopen week haar hoofd kaal scheerde, voedde de geruchten. Dit werd gezien als zelfdestructief gedrag, net als de tatoeage die ze liet zetten.

Spears verblijft momenteel in een kliniek in Malibu. Fans hebben inmiddels de website helpsavebritney.com opgericht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen