Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears kickt af in luxe

Shownieuws

Britney Spears kickt af in weelde. In de kliniek waar ze is opgenomen heeft ze uitzicht op zee, een masseur, een personal trainer en een schoonheidssalon.

(Novum/AP) - Een privé-vertrek met een open haard en uitzicht op zee, een masseur, een personal trainer, een topkok, een schoonheidssalon en geen corvee. Het is maar een greep uit de luxe waarin Britney Spears baadt in de ontwenningskliniek in Malibu, waar ze zich donderdag heeft laten opnemen. Voor de behandeling moet dan ook diep in de buidel worden getast: een verblijf van dertig dagen kost bijna veertigduizend euro.

De kliniek is een gewilde plek voor sterren die het allemaal niet meer zien zitten of te kampen hebben met een verslaving. Eerder lieten Ben Affleck, Charlie Sheen, Diana Ross en Matthew Perry zich opnemen in het Promises Residential Treatment Center, zoals de kliniek heet. Voor beroemdheden Spartaanse taferelen, waarbij ze hun eigen koffie moeten zetten of de vloer moeten schrobben zijn er uit den boze, maar de directeur verzekert dat het afkickprogramma uitstekend is.

In een week tijd meldde Spears zich bij de kliniek aan en liep ze er weer weg, om een paar dagen later terug te keren. In de tussentijd liet ze haar hoofd kaal scheren en nam ze een tatoeage. De uitspattingen kwamen na maanden van gefeest in Los Angeles en Las Vegas, waarbij ze voortdurend werd gevolgd door paparazzi.

De 25-jarige zangeres vroeg in november de scheiding aan van echtgenoot Kevin Federline, met wie ze twee zoontjes heeft. Dat ze zich nu laat behandelen in de kliniek biedt Spears mogelijk de kans de voogdij over haar kinderen te behouden. Volgens het Amerikaanse blad People heeft Federline zijn aanstaande ex vrijdag bezocht. Hij zou erg bezorgd over haar zijn en volgens bronnen van het blad nog altijd veel om Britney geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen