Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling krijgt cd uit handen van moeder

Shownieuws

Gerard Joling heeft vrijdag het eerste exemplaar van zijn album 'Maak me gek' overhandigd gekregen uit handen van zijn moeder. De zanger vond dat fantastisch.

Gerard Joling heeft vrijdag het eerste exemplaar van zijn nieuwe album 'Maak me gek' overhandigd gekregen uit handen van zijn moeder. Dat gebeurde live voor de uitzending van het SBS-programma 'Sterren dansen op het ijs'. De moeder van Joling had voor de gelegenheid dan ook speciaal de schaatsen ondergebonden.

De zanger en presentator vond het een 'ontzettend grote verrassing' dat zijn moeder hem het album uitreikte. "Het allerleukste is dat ze dit nog kan en mag meemaken. Ze is 76 en schaatst nog zo lekker een rondje mee. Dat is toch fantastisch."

De eerste single van het album, die ook 'Maak me gek' heet, kwam deze week binnen op vier in de Album Top 100. Verder bevat de cd duetten met Ellemieke Vermolen en André Hazes. Voor het samenvoegen van zijn stem met die van Hazes kreeg Gerard toestemming van de weduwe van de overleden volkszanger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen