Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Koblenko tijdens vliegreis beroofd

Shownieuws

De koffer van Victoria Koblenko is tijdens een vliegreis van Johannesburg naar Amsterdam opengebroken en geplunderd. Onder meer haar laptop is gestolen.

De koffer van Victoria Koblenko is tijdens een vliegreis van Johannesburg naar Amsterdam opengebroken en geplunderd. Bij aankomst op Schiphol bleek de koffer van de actrice beschadigd en waren verschillende voorwerpen gestolen. Dat heeft Victoria vrijdag laten weten.

De koffer, die verzegeld was, kwam behoorlijk gehavend aan, vertelt de 26-jarige Koblenko. Veel waardevolle spullen bleken weg te zijn. "De laptop waar mijn scriptie op stond, is toch wel het belangrijkste", kijkt ze terug. Verder mist de actrice de fotocamera die ze voor haar verjaardag had gekregen en een hoop kleding.

Vliegtuigmaatschappij KLM gaat niets vergoeden, zegt Koblenko."Als je reist met een ticket van duizend euro en terugkomt met een schade van vijfduizend euro omdat er waardevolle spullen werden vervoerd, is dat niet rendabel voor KLM." Volgens de actrice heeft een woordvoerster van de vliegtuigmaatschappij haar verteld dat diefstal wel vaker voorkomt en dat er een onderzoek wordt ingesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen