Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pitt en Jolie willen Vietnamees jongetje adopteren

Shownieuws

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben de eerste stappen gezet voor de adoptie van een kind uit Vietnam. Het zou gaan om een jongetje van 3 jaar.

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben de eerste stappen gezet voor de adoptie van een kind uit Vietnam. Dat heeft een bron uit Vietnam verteld aan het Amerikaanse blad Us Weekly. Het Hollywoodkoppel zou de adoptie via de Amerikaanse immigratiedienst in gang hebben gezet met het verzoek de juiste papieren in orde te laten maken. Daarna is het de bedoeling dat Vietnamese autoriteiten de adoptie erkennen.

Naar verluidt gaat om een jongetje van ongeveer 3 jaar uit het weeshuis Tam Binh in Ho Chi Minhstad, het vroegere Saigon. Pitt en Jolie zouden het weeshuis in november hebben bezocht.

De 32-jarige Jolie heeft er nooit een geheim van gemaakt een groot gezin te willen met kinderen van verschillende rassen. Zo komt zoon Maddox van 5 uit Cambodja, dochter Zahara van 2 uit Ethiopië. Dochter Shiloh van 9 maanden is geboren in Namibië, maar is wel het biologische kind van Jolie en Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen