Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney deed zelfmoordpoging'

Shownieuws

Britney Spears heeft tot twee keer toe bijna een zelfmoordpoging gedaan. De aanleiding zou de voogdij over haar twee zoons zijn.

Britney Spears heeft vorig weekeinde tot twee keer toe bijna een zelfmoordpoging gedaan. Dat melden diverse Amerikaanse media. De aanleiding voor haar wanhoopsdaad zou zijn dat haar man Kevin Federline, met wie ze in scheiding ligt, de voogdij over hun twee zoons eist.

Eén keer sloop de 25-jarige popdiva 's nachts het huis uit en liep ze tegen het verkeer in, zegt een bron in het blad The National Enquirer. "Later dreigde ze een pot antidepressiva te slikken. De gevolgen daarvan konden haar niets schelen."

LaSpears, die vorige week haar hoofd kaalschoor, meldde zich woensdagnacht voor de derde keer in een week bij een ontwenningkliniek. Eerder verliet ze die kliniek na minder dan 24 uur. De zangeres wordt sindsdien nauwlettend in de gaten gehouden door haar familie.

Sinds bekend is dat ze gaat scheiden, leidt Britney een onstuimig bestaan. De afgelopen tijd werd ze voortdurend in het uitgaansleven gezien, hoewel ze thuis twee kleine kinderen heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen