Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Charlotte Church zwanger'

Shownieuws

Charlotte Church heeft geen druppel gedronken tijdens het feest dat ze gaf voor haar 21e verjaardag. Daardoor zijn geruchten ontstaan dat de zangeres zwanger is

Charlotte Church heeft geen druppel gedronken tijdens het feestje dat ze gaf voor haar 21e verjaardag. Daardoor zijn geruchten ontstaan dat de zangeres zwanger is van haar vriend, rugbyer Gavin Henson. Dat meldt de Britse krant The Sun vrijdag.

Niet alleen de plotselinge nuchterheid van Church is aanleiding voor de verhalen over een vermeende zwangerschap. Ze zegde ook het grote feest af dat ze had georganiseerd voor haar verjaardag en nodigde woensdag alleen wat vrienden en familie uit. Dat is volgens insiders ongewoon gedrag voor het feestbeest. Ook is Charlotte gestopt met roken en ze zou aangekomen zijn de laatste tijd.

Afgelopen zaterdag vertelde de Britse zangeres aan The Sun dat ze zeker wil trouwen en kinderen wil met de 25-jarige Gavin. "We zijn zo gelukkig. Ik houd van hem, hij is de ware voor mij. Ik wil de moeder worden van zijn kinderen", zei ze. "Maar ik denk dat we nog wel even wachten met trouwen en kinderen. We zijn nog heel jong en hebben allebei een drukke carrière."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen