Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Plannen voor spin-off Grey's Anatomy

Shownieuws

Een spin-off van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy is in de maak. Momenteel wordt er gewerkt aan een pilot rond het personage dokter Addison Shepherd.

(Novum/AP) - Een spin-off van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy is in de maak. Momenteel wordt er gewerkt aan een twee uur durende pilot rond het personage dokter Addison Shepherd uit de serie, gespeeld door Kate Walsh. De proefaflevering van de nieuwe dramaserie wordt later dit seizoen uitgezonden in de Verenigde Staten.

Als de pilot aanslaat, wordt de spin-off uitgezonden door de Amerikaanse televisiezender ABC, die ook Grey's Anatomy uitzendt. Behalve voor Walsh is er in de nieuwe serie een rol weggelegd voor Taye Diggs, bekend van gastrollen in series als Ally McBeal en The West Wing.

Spin-offs van succesvolle series zijn niet ongebruikelijk in Amerika. Zo komt het programma Frasier voort uit de serie Cheers en kreeg het personage Joey een eigen show na het stoppen van Friends. Een spin-off van een dramaserie is minder gebruikelijk, meestal gaat het om comedyseries.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen