Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Baldwin blijft van drugs af

Shownieuws

Het gaat weer goed met Daniel Baldwin. De acteur is drie maanden clean en heeft inmiddels zo'n twintig drugstesten met goed gevolg afgelegd.

(Novum/AP) - Het gaat weer goed met Daniel Baldwin. De acteur is drie maanden clean en heeft inmiddels zo'n twintig drugstesten met goed gevolg afgelegd. "Hij doet het geweldig", zei zijn advocaat tijdens een rechtszitting over de progressie van de 46-jarige Daniel.

Deze week rondde de acteur zijn afkickprogramma af. Nu volgt een nazorgprogramma, waarin hij naar bijeenkomsten gaat en een begeleider krijgt om clean te blijven. Daniel werd gedwongen naar een afkickkliniek gestuurd nadat hij vorig jaar werd opgepakt in een motel. Daarbij vond de politie cocaïne en hulpmiddelen voor drugsgebruik.

Daniel moet zich nog verantwoorden voor een beschuldiging van autodiefstal. Dinsdag ontkende hij voor de rechter onschuldig te zijn. Hij zou de auto hebben geleend van een vriend.

De broer van acteurs Alec, Stephen en William speelde rolletjes in televisieseries als NYDP Blue en Touched by an Angel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen