Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zus Jan Smit zingt in 'Just the two of us'

Shownieuws

Monique Smit doet mee aan 'Just the two of us'. De zus van Jan Smit is één van de BN'ers die in de show een duo gaat vormen met een bekende zanger of zangeres.

Monique Smit doet mee aan het televisieprogramma 'Just the two of us'. De zus van Jan Smit is één van de bekende Nederlanders die in de show een duo gaat vormen met een bekende zanger of zangeres. Dat heeft televisiezender Tien vrijdag bekendgemaakt.

Ook GTST-acteur Mark van Eeuwen en sportpresentator Jan Joost van Gangelen zijn toegevoegd aan de het rijtje deelnemende bekende Nederlanders zonder specifiek zangtalent. Het was al bekend dat Beau van Erven Dorens, Sonja Silva, Edwin Evers, Peggy-Jane de Schepper en presentator Rick Brandsteder meedoen aan de show.

Tot de bekende zangers en zangeressen die meedoen, behoren Xander de Buisonjé, Thomas Berge, Edsilia Rombley, Ruth Jacott, Monique Klemann, Berget Lewis en René van Kooten. Ook Nurlaila Karim en Syb van der Ploeg hebben hun medewerking toegezegd.

In de jury wordt zitting genomen door onder anderen journalist en columnist Cornald Maas, radio-dj Rob Stenders en zangcoach Esther Hart. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol en Gordon en start op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen