Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole wordt begraven op de Bahama's

Shownieuws

Anna Nicole Smith wordt naast zoon Daniel begraven. De rechter liet de beslissing over aan de advocaat van Smith's dochtertje.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith wordt begraven op de Bahama's, naast het graf van haar zoon Daniel. Dat is de uitkomst van een rechtszitting waarin moest worden bepaald waar de laatste rustplaats van de overleden playmate zou zijn. De rechter liet de beslissing uiteindelijk over aan de advocaat van Dannielynn, de vijf maanden oude baby van Smith.

Advocaat Richard Milstein had weinig tijd nodig om tot het besluit te komen dat Anna Nicole, die op 8 februari overleed, op de Bahama's moet worden begraven. De beslissing komt tegemoet aan de wensen van de vriend van Anna Nicole, Howard K Stern. Hij verklaarde eerder tijdens de rechtszaak dat het de wens van zijn vriendin was om naast haar zoon te begraven te worden.

Stern stond tijdens de rechtszaak tegenover de moeder van Smith, Vergie Arthur. Zij wilde haar dochter begraven in Texas, waar de familie vandaan komt. Smith en haar moeder hadden voor haar dood al enkele jaren geen contact meer met elkaar.

Rechter Larry Seidlin was duidelijk geraakt door de gebeurtenissen in de rechtszaal de afgelopen tijd. Nadat hij zijn beslissing om de verantwoordelijkheid over te geven aan de advocaat van Dannielynn had bekendgemaakt, barstte hij in huilen uit. 'Ik wil dat ze naast haar zoon begraven wordt op de Bahama's. Ze horen samen te zijn", gaf hij zijn mening.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen