Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears weer terug in afkickkliniek

Shownieuws

Britney Spears heeft zich opnieuw laten opnemen in een afkickkliniek. Het is de derde keer dat ze bij een dergelijke instelling aanklopt.

Britney Spears heeft zich toch weer laten opnemen in een afkickkliniek in Malibu. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People donderdag. Het is de derde keer dat de zangeres zich bij een kliniek aanmeldt. Dinsdag klopte ze ook al aan bij de instelling in Californië, om een dag later weer te vertrekken. Dit was tegen het advies van de deskundigen in.

Vorige week meldde ze zich aan bij de ontwenningkliniek Crossroads Centre in Antigua, waarvan Eric Clapton eigenaar is. Ook daar vertrok ze binnen een dag.

De 25-jarige Spears vertoont sinds in november de scheiding met Kevin Federline werd aangekondigd op zijn zachts gezegd opmerkelijk gedrag. Zo scheerde ze dit weekeinde haar hoofd kaal, wat voor grote ophef in de media zorgde. Ook wordt ze veelvuldig bekritiseerd om haar drankgebruik en om haar 'onverzorgde' uiterlijk.

De rechtszaak om de voogdij van de twee zoontjes van Spears en Federline werd donderdag afgelast toen bekend werd dat Spears zich bij de kliniek had aangemeld. Waarvoor ze precies wordt behandeld is onduidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen