Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Handtas Catherine Deneuve gestolen

Shownieuws

Catherine Deneuve is bestolen. De onbeheerde handtas van de 64-jarige Franse actrice met zo'n drieduizend euro aan contant geld erin is dinsdagavond gestolen.

(Novum/AP) - Catherine Deneuve is bestolen. De handtas van de 64-jarige Franse actrice met zo'n drieduizend euro aan contant geld erin is dinsdagavond gestolen, meldt de politie donderdag. Deneuve was die avond teruggekeerd van het filmfestival in Berlijn en net aangekomen bij haar appartement in Parijs.

Terwijl haar bagage door haar personeel naar boven werd gebracht, liet de actrice haar handtas enige tijd onbeheerd achter in de hal van het appartementencomplex. Bij haar terugkeer bleek een dief zijn kans te hebben schoon gezien. Behalve een aardige som contant geld bevatte de tas bankpassen, haar identiteitsbewijs en een chequeboekje.

Deneuve kreeg in 1964 bekendheid met haar rol in 'Les parapluies de Cherbourg'. Daarna ontwikkelde ze zich tot een van de belangrijkste Franse actrices, ook internationaal. In de jaren tachtig was ze het gezicht van parfums van Chanel en sinds 1986 heeft ze haar eigen geurlijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen