Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie St. Claire pakt dozen in voor armen

Shownieuws

Bonnie St. Claire pakt vanaf vrijdag dozen in voor de Stichting Voedselbank Nederland. "Ik hoop dat ik veel voor ze kan betekenen", vertelde de blonde zangeres.

Bonnie St. Claire pakt dozen in voor de Stichting Voedselbank Nederland. De zangeres begint vrijdag met haar nieuwe roeping. "Ik hoop dat ik veel voor ze kan betekenen", vertelde ze donderdag in het televisieprogramma Tijd voor Tien. Roem is voor de 57-jarige blondine geen drijfveer. "Ik wil er niet bekend door worden. Ik ga het er daarom niet te veel over hebben."

Bonnie heeft overigens niet van alle vormen van liefdadigheid een hoge dunk. "Zo'n aids-diner op de Dam, daar zit zo veel verspilling in", stelt ze. "Als je iets goeds wil doen, doe het dan vrijwillig. Gooi er geen galafeest achteraan." Bij Bonnie speelt geld in elk geval geen rol. "Ik ga het echt als vrijwilliger doen, ik wil er niets voor hebben."

De organisatie, die voedselpakketten uitdeelt aan minima, moet goed op haar tellen passen. "Er moet geen directeur komen die drie ton per jaar verdient, want dan haak ik af", zei een strijdbare Bonnie. "Dan ga ik zelf wel langs de deur met dozen voedsel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen