Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Macy Gray in zee met Justin Timberlake

Shownieuws

Justin Timberlake is te horen op het nieuwe album 'Big' van Macy Gray, dat 27 maart uitkomt. Ook Nas, Fergie en Natalie Cole leverden een muzikale bijdrage.

Macy Gray in zee met Justin Timberlake

R&b-zangeres Macy Gray is op haar nieuwe album 'Big' te horen met Justin Timberlake. Dat meldt het muziekblad Billboard. Ook rapper Nas, Natalie Cole, en Fergie en Will.I.Am van The Black Eyed Peas hebben bijdragen geleverd. 'Big', dat is geproduceerd door het platenlabel Will.I.Am Music Group, verschijnt op 27 maart.

Grays laatste album, 'The trouble with being myself', stamt uit 2003. De 36-jarige zangeres brak in 2000 door met nummers als 'I've committed murder' en 'Why don't you call me'. Haar grootste hit tot nu toe is 'I try'.

Eerder deze maand werd Macy, wier echte naam Natalie McIntyre is, tijdens een concert in Barbados door de politie het podium afgesleurd. Ze had een groepje mannen uitgescholden en daarbij het woord 'motherfucker' gebruikt. Dat is in Barbados verboden. Ze ontliep een straf door meteen haar excuses aan te bieden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen