Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ouders Kylie haatten ex-vriend Olivier Martinez'

Shownieuws

De ouders en vrienden van Kylie Minogue hadden altijd al een gruwelijke hekel aan haar ex-vriend Olivier Martinez. Ze vonden hem een arrogante Franse glijer.

'Ouders Kylie haatten ex-vriend Olivier Martinez'

De ouders en vrienden van Kylie Minogue hadden altijd al een gruwelijke hekel aan haar ex-vriend Olivier Martinez. Dat zegt een goede vriend van de Australische zangeres tegen de Britse krant The Sun. "Olivier is, zoals het een echte Fransman betaamt, een enorme glijer. Iedereen vond hem altijd al vreselijk arrogant en alle geruchten over zijn scharrels maakten het er niet beter op."

De 38-jarige zangeres en de 41-jarige Franse acteur kondigden vrijdag aan dat hun relatie na vier jaar voorbij is. Ze lieten weten als goede vrienden uit elkaar te gaan en erg bedroefd te zijn over de beschuldigingen in de media over de ontrouw van Martinez, die volgens hen vals waren. De afgelopen weken stonden kranten en bladen wereldwijd bol van de verhalen over de avontuurtjes die de donkerharige bink zou hebben met een jong fotomodel en een actrice.

De ouders van Kylie zagen volgens de bron in The Sun al in een vroeg stadium van de relatie in dat Martinez een onbetrouwbaar stuk vreten was. "Vooral toen hij haar overhaalde naar Parijs te verhuizen om zich voor haar ziekte te laten behandelen, waren ze niet blij." Bij Kylie werd in 2005 borstkanker geconstateerd, waarvoor ze zich in een Parijse kliniek liet behandelen. Inmiddels is ze kankervrij verklaard.

Kylie heeft altijd al een turbulent liefdesleven gehad. Zo brak eerder INXS-zanger Michael Hutchence haar hart, voordat hij in 1997 zelfmoord pleegde. Ook haar relatie van drie jaar met het model James Gooding liep verkeerd af: hij hing de vuile was buiten bij een Britse roddelkrant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen