Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Website met naakte Paris Hilton uit de lucht

Shownieuws

De website ParisExposed, waar onder meer naaktfoto's en dagboeken van Paris Hilton te koop staan, is uit de lucht gehaald. Dat gebeurde op last van de rechter.

(Novum/AP) - De website ParisExposed, waar onder meer naaktfoto's en dagboeken van Paris Hilton te koop staan, is uit de lucht gehaald. Dat gebeurde op last van de rechter in Los Angeles. De 25-jarige Hilton diende vorige week een aanklacht in tegen de site wegens het tentoonstellen van haar persoonlijke eigendommen voor commercieel gewin.

Op de website zijn behalve sexy foto's en filmpjes van de hotelerfgename ook haar sofinummer en een medisch dossier te vinden. De items werden vorig jaar bij opbod verkocht nadat Paris had verzuimd de huur voor de ruimte waar ze lagen opgeslagen te betalen. Voor alle spullen werd tweeduizend euro betaald, alvorens ze voor tien miljoen dollar werden verkocht aan de maker van de website.

De woordvoerder van Paris, Elliot Mintz, is in zijn nopjes met de beslissing van de rechter. "Ik weet hoe Paris persoonlijk en emotioneel aangeslagen was door deze kwestie. Bij mijn weten is nooit eerder op zo'n vernederende manier de privacy van een bekend persoon aangetast."

De maker van de website, Bardia Persa, heeft nog niet gereageerd, maar de site was zondag niet meer te bereiken. Op 16 februari moet hij zich bij de rechter verantwoorden in de zaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen