Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shakira cancelt concert wegens keelontsteking

Shownieuws

Het concert dat Shakira zaterdagavond zou geven in het Gelredome is op het laatste moment afgelast. De Colombiaanse superster kampt met een keelontsteking.

Het concert dat Shakira zaterdagavond zou geven in het Gelredome in Arnhem is op het laatste moment afgelast. De Colombiaanse superster kampt volgens concertorganisator Mojo met een zware keelontsteking en heeft hoge koorts.

Ze had al enkele dagen een flinke verkoudheid maar ging er tot het begin van de avond vanuit dat het concert gewoon door kon gaan. Gezien de verslechtering in haar toestand in de laatste uren is op doktersadvies besloten het optreden alsnog te cancellen.

Shakira liet aan het publiek weten dat ze zeer teleurgesteld is dat de show niet kan doorgaan, en dat ze het enorm vervelend vindt voor haar fans die al in het stadion zaten, of onderweg waren naar het Gelredome. Ze had enorm uitgezien naar volledig uitverkochte concert, dat het grootste is in haar Europese tour.

Shakira-fans kunnen 17 maart alsnog naar het stadion komen. Kaartjes blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. Shakira hoopt alle fans terug te zien op 17 maart, laat Mojo weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen