Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Racistische taal Paris Hilton op oud filmpje

Shownieuws

Paris Hilton slaat racistische taal uit in een filmpje dat onlangs op het internet verscheen. In de video roept een dansende Paris het woord 'niggers'.

Paris Hilton slaat racistische taal uit in een filmpje dat onlangs op het internet verscheen. In de met de hand geschoten video gebruikt een dansende Paris het woord 'niggers'.

Het filmpje zou zes jaar geleden geschoten zijn tijdens een nieuwjaarsfeest. Paris danst met haar zus Nicky op een hiphopnummer. "We zijn net twee nikkers", schreeuwt het blonde feestbeest naar de camera.

Een woordvoerder van de 25-jarige socialite doet de uitspraken af als een jeugdzonde. "We hebben allemaal wel eens woorden gebruikt waarvan we later spijt hadden", zegt Elliot Mintz tegen de Amerikaanse krant New York Post. "Ze was 20 toen dit werd opgenomen en ze had duidelijk te veel gedronken. Ze is geen racist."

De controversiële opname maakt deel uit van persoonlijke eigendommen van de hotelerfgename, die onlangs openbaar werden gemaakt. Foto's en filmpjes van een veelal naakte Paris kwamen eind januari op het internet terecht.

De spullen zijn afkomstig uit een opslagplek van de gefortuneerde ster. Toen zij verzuimde de huur van de opslag te betalen werden de spullen geveild. Op de website ParisExposed.com zijn de documenten tegen betaling te bekijken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen