Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Einde relatie voor Kylie Minogue

Shownieuws

Kylie Minogue en haar vriend Olivier Martinez zijn niet langer een koppel. Na een relatie van vier jaar hebben de twee besloten uit elkaar te gaan.

Kylie Minogue en haar vriend Olivier Martinez zijn niet langer een koppel. Na een relatie van vier jaar hebben de twee besloten uit elkaar te gaan. In een verklaring schrijven de ex-geliefden dat ze de beslissing in goed overleg hebben genomen en goede vrienden blijven. Dat meldt het Britse BBC News.

De 38-jarige popster en de Franse acteur zeggen bedroefd te zijn over de 'valse beschuldigingen' in de media dat er ontrouw in het spel was. Over de 41-jarige Martinez werd meermaals beweerd dat hij avontuurtjes had met andere vrouwen. Volgens de Britse krant The Sun werd de donkere hunk vorige week in LA gespot met een jong fotomodel en een actrice. Minogue en Martinez leerden elkaar in 2003 kennen bij de Grammy Awards.

De Australische zangeres geeft momenteel concerten in Groot-Britannië. Ze pakte haar tour in november weer op, nadat ze deze eerder moest uitstellen toen bij haar borstkanker was geconstateerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen