Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meidenfilm 'Honeyz' verschijnt multimediaal

Shownieuws

De meidenfilm 'Honeyz' verschijnt op 23 maart multimediaal. De film komt tegelijk uit in de bioscoop, op dvd, het internet en op de mobiele telefoon.

Meidenfilm 'Honeyz' verschijnt multimediaal

De meidenfilm 'Honeyz' verschijnt op 23 maart multimediaal. De film komt tegelijk uit in de bioscoop, op dvd, het internet en op de mobiele telefoon. Het komt niet vaak voor dat een bioscoopfilm op de dag van de première ook buiten de filmzaal legaal is te zien.

De feelgoodfilm, die volgens de producent is gericht op meiden tussen 8 en 18 jaar, draait om de meisjes Eva en Renske. Het vriendenstel laat zich insluiten in het Amsterdamse warenhuis De Bijenkorf. 's Nachts beleven zij daar avonturen tussen de luxe producten. De hoofdrollen worden vertolkt door Monique van der Werff, bekend van de kinderserie Zoop, en Anna Speller, de voormalige zangeres van de band K-otic.

Regisseur Steven Soderbergh joeg begin 2006 de Amerikaanse bioscoopketens tegen zich in het harnas, toen hij aankondigde dat zijn nieuwe film 'Bubbles' tegelijk op het witte doek en op dvd zou verschijnen. Grote bioscopen weigerden de film te vertonen, omdat zij dat zagen als een aanval op het bestaande distributiemodel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen