Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rossana Lima vreest einde relatie met Kluivert

Shownieuws

Rossana Lima vreest voortdurend voor haar relatie met Patrick Kluivert. De zieke styliste voelt zich een last voor haar vriend. "Wanneer maakt hij het uit?"

Rossana Lima vreest einde relatie met Kluivert

Rossana Lima vreest voortdurend het einde van haar relatie met Patrick Kluivert. De zieke styliste voelt zich een last voor haar voetballende vriend. "Soms denk ik wel eens: hoe lang houdt hij dit vol", zegt ze op de showbizzsite Sterrenstek. "Wanneer maakt hij het uit?", vraagt ze zich af.

De 34-jarige brunette mag van haar doktoren een halfjaar niets doen. Begin februari werd ze in het ziekenhuis opgenomen met acute darmproblemen. Tijdens haar opname werd vastgesteld dat ze lijdt aan een spastisch darmsyndroom. "Wekenlang heb ik mezelf moeten opsluiten. De kans dat ik stress oploop, is gewoon te groot."

Door haar gedwongen rust komt het huishouden voor een groot deel terecht bij haar partner, met wie zij sinds eind 2006 samen is. Haar afhankelijkheid doet haar vrezen voor haar relatie met de PSV-aanvaller. "Hij zit tenslotte opgescheept met een zieke moeder van twee kinderen", beseft ze. Lima doet er alles aan om haar man te houden. "Ik vecht ervoor om beter te worden, ook omdat Patrick dat verdient. Hij is echt een geweldige vent."

De aanleiding van haar ziekte legt Rossana bij Kluivert. "Patrick is eigenlijk de oorzaak van mijn darmproblemen en dat bedoel ik in positieve zin." Door de regelmaat in het leven van haar partner kwamen bij Lima jaren aan opgebouwde spanning los. "De stress zocht een uitweg en sloeg neer op mijn darmen", verklaart ze. "Andere mensen worden getroffen door een hartaanval. Het had mij ook kunnen gebeuren. Ik had dus net zo goed dood kunnen zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen