Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Raoul Heertje in zee met IdtV

Shownieuws

Raoul Heertje gaat een samenwerkingsverband aan met IdtV. De stand-upcomedian en de film- en televisieproducent gaan samenwerken aan multimediale concepten.

Raoul Heertje in zee met IdtV

Raoul Heertje gaat een samenwerkingsverband aan met IdtV. De stand-upcomedian en de film- en televisieproducent gaan samenwerken op het gebied van multimediale concepten, meldt IdtV donderdag. De overeenkomst geldt voor drie jaar. IdtV sluit niet uit dat Heertje een eigen programma krijgt.

Beide partijen geven aan voor de samenwerking te hebben getekend zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van elkaars expertise. De 43-jarige Heertje richtte onder meer de Comedytrain op, waarmee hij stand-upcomedy in Nederland groot maakte. Ook treedt hij zelf nog steeds op als stand-upcomedian en is hij schrijver, columnist en acteur. IdtV denkt dat de creativiteit van Heertje, en dan vooral op het gebied van comedy, de concepten van het bedrijf kan versterken.

IdtV, in 1977 opgericht door Harry de Winter, is een onafhankelijke productiemaatschappij op het gebied van film, televisie, internet-tv en evenementen. Het bedrijf maakte programma's als Wie is ... de Mol?, Couscous & Cola en ''t Schaep met de vijf poten'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen