Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dyanne Beekman valt manager Wendy van Dijk aan

Shownieuws

Dyanne Beekman is teleurgesteld in Frank Wisse, de manager van Wendy van Dijk. Woensdagmiddag onthulde Wisse dat de styliste gedumpt was door de presentatrice.

Dyanne Beekman is teleurgesteld in Frank Wisse, de manager van haar vriendin Wendy van Dijk. Dat vertelde de styliste woensdag in het televisieprogramma Shownieuws. Woensdagmiddag onthulde Wisse dat Van Dijk en Beekman hun jarenlange samenwerking hadden verbroken. De presentatrice zou genoeg hebben van de eigenzinnige opstelling van de mode-expert. "Ik denk dat het ego van Dyanne te groot is geworden", zei Wisse stellig tegen Novum Nieuws.

Beekman zei het te betreuren dat Wisse het nieuws over de breuk op deze manier naar buiten heeft gebracht. "Ook omdat ik weet dat we acht tot negen jaar behoorlijk intens hebben samengewerkt." Maar de uiting van de manager verbaast haar niet. "Ik denk dat dit eigenlijk aangeeft hoe Frank Wisse zelf in elkaar steekt, over een groot ego gesproken", zei ze.

Ook Wendy van Dijk vertelde woensdagmiddag al de verklaring van haar manager overdreven te vinden. Ze ontkende dan ook dat naast hun samenwerking, ook haar vriendschap met Dyanne voorbij zou zijn, zoals Wisse suggereerde. "Ieder huwelijk kent zijn ups en downs", zei ze. "Juist om onze vriendschap te sparen, hebben we besloten om op professioneel gebied afscheid te nemen."

Dyanne ontkent ook dat haar vriendschap met Wendy te lijden heeft onder de breuk. "No hard feelings", verklaarde ze. "We hebben elkaar vanmiddag gesproken en moesten zelfs wel lachen om de toch wel een beetje frustratie van Frank Wisse. En een vriendschap tussen twee meisjes, die al zo lang met elkaar omgaan, gaat niet zomaar over."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen