Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Hazes zingt op televisie

Shownieuws

Roxanne Hazes doet mee aan 'So you wannabe a popstar'. De 14-jarige dochter van de overleden volkszanger André Hazes is de elfde deelnemer van de talentenjacht.

Roxanne Hazes doet mee aan 'So you wannabe a popstar'. De 14-jarige dochter van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes is de elfde deelnemer van de talentenjacht waarin bekende Nederlanders worden omgetoverd tot popsterren.

Vanaf 16 maart zijn verder Geert Hoes, Fajah Lourens, Monique van der Werff, Erik Hulzebosch, Sacha Visser, Nelleke van der Krogt, Hilbrand Nawijn, Jochem van Gelder, Viktor Brandt en Tanja Jess elke vrijdag te zien in het programma van SBS 6. De show wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling.

Verder werd woensdag bekend dat Henkjan Smits definitief niet te zien zal zijn als jurylid van de show. Smits mag van zijn vorige werkgever RTL 4, waar hij in de jury zat van Idols en X Factor, het komende halfjaar niet in de jury van een talentenjacht zitten. "We vinden het heel jammer dat RTL hem de kans heeft ontnomen om mee te werken aan 'So you wannabe a popstar'", verklaart programmadirecteur van SBS Eric van Stade. "Hij had er ontzettend veel zin in en heeft dit zeker niet verdiend na alles wat hij voor de zender betekend heeft."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen