Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader geadopteerd kindje Madonna hoopt op reünie

Shownieuws

De vader van David Banda, het geadopteerde kindje van Madonna uit Malawi, wil zijn zoontje graag weer zien. Hij hoopt op een reünie volgende maand.

De vader van David Banda, het geadopteerde kindje van Madonna uit Malawi, wil zijn zoontje graag weer zien. Hij hoopt op een reünie met David als de zangeres volgende maand met haar hele familie naar het Afrikaanse land komt om een kaballacentrum op te zetten. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Yohane Bande, de vader van het kindje, heeft zijn 1-jarige zoon vanaf oktober niet meer gezien. "Ik kan niet wachten tot ik hem weer in mijn armen heb", vertelt hij. "Ik ben benieuwd of hij me nog herkent." Madonna heeft de tijdelijke voogdij over het jongetje gekregen. De superster wordt de komende maanden nauwlettend gevolgd door de autoriteiten uit Malawi, voordat ze tot officiële adoptie kan overgaan. Medewerkers van de Malawische jeugdzorg gaan daarom in mei op bezoek bij Madonna in Londen.

Geruchten doen de ronde dat de 48-jarige popdiva weer naar Afrika gaat om een zusje voor David Banda te adopteren. Madonna heeft twee eigen kinderen: dochter Lourdes van tien en een zoon Rocco, die zes jaar oud is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen