Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk: 'Ik heb veel van Dyanne geleerd'

Shownieuws

Wendy van Dijk kijkt zonder scrupules terug op haar samenwerking met Dyanne Beekman. Woensdag werd bekend dat Van Dijk met de styliste heeft gebroken.

Wendy van Dijk kijkt zonder scrupules terug op haar samenwerking met styliste Dyanne Beekman. Woensdagmiddag onthulde de manager van de presentatrice dat zij met de styliste had gebroken. "Dyanne en ik zijn al acht jaar vriendinnen", vertelt Van Dijk. "Ik heb heel veel van haar geleerd."

De 36-jarige blondine, die onlangs X Factor presenteerde, had al een tijd geleden besloten dat het beter was als de vriendinnen hun eigen weg zouden gaan. "Na al die jaren zijn onze smaken veranderd", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Als je elkaar daar niet meer in vindt, is het beter om de samenwerking te beëindigen."

Dat de tv-sterren ook persoonlijk overhoop zouden liggen, zoals haar manager Frank Wisse beweerde, is volgens Van Dijk overdreven. "Ieder huwelijk kent zijn ups en downs", zegt de presentatrice, die naam maakte met programma's als Wie Ben Ik en Hart in Aktie. "Juist om onze vriendschap te sparen, hebben we besloten om op professioneel gebied afscheid te nemen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen