Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe programma's voor Angela Esajas

Shownieuws

Angela Esajas blijft bij de Tros. Het contract van de winnares van Tros Superster is verlengd en dit jaar is zij in diverse uiteenlopende programma's te zien.

Angela Esajas blijft bij de Tros. Het contract van de winnares van de talentenshow Tros Superster is verlengd en dit jaar is de presentatrice in diverse uiteenlopende programma's te zien. Vanaf juli presenteert Angela met Ron Boszhard nieuwe afleveringen van 'Te land, ter zee en in de lucht'. Ze doet backstage verslag en vangt de kandidaten na afloop van hun rit op.

De 28-jarige presentatrice blijft ook te zien in Z@ppsport en wordt tevens het gezicht van sterren.nl, het digitale themakanaal van de Tros. Daar zijn 24 uur per dag Nederlandse artiesten te zien en te beluisteren. Naast clips en uitzendingen uit het archief van de zender is er ruimte voor nieuw materiaal. Angela voert in de studio gesprekken met artiesten en maakt muzikale reportages vanuit het land.

Esajas kwam bij de Tros terecht nadat ze vorig jaar Tros Superster had gewonnen. In 2002 deed zij al een gooi naar roem in de Yorin-talentenjacht Star Academy, maar toen behoorde zij tot de verliezers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen