Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey neemt film op in Nashville

Shownieuws

Mariah Carey neemt in Nashville scènes op voor haar nieuwe film 'Tennessee'. De popster speelt in de film een countryzangeres.

(Novum/AP) - Mariah Carey neemt in Nashville scènes op voor haar nieuwe film 'Tennessee'. De 36-jarige popster speelt in de film een countryzangeres die haar bezitterige man in New-Mexico ontvlucht en zich vestigt in Nashville, de hoofdstad van de countrymuziek in de staat Tennessee.

Vorige week nam de r&b-diva een scène op in een plaatselijke bar. Ze zong het nummer 'Right to dream', dat zij samen met countryster Willie Nelson schreef. "De crew moest huilen toen ze het zong", vertelt regisseur Aaron Woodley. "Het is een ontroerend nummer, zeker in de context van de film en haar personage."

'Tennessee' is niet het eerste filmproject waaraan Carey haar medewerking verleent. In 2001 speelde ze in 'Glitter' een jonge zangeres die probeert door te breken in de muziekindustrie. De diva won met deze film een Golden Raspberry Award voor de slechtste actrice van 2002. De Razzies worden ieder jaar uitgereikt op de vooravond van de Oscars en steken de draak met de slechtste films van Hollywood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen