Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sean Combs voor rechter wegens mishandeling

Shownieuws

De aanklacht wegens mishandeling die tegen Sean Combs is ingediend, mondt uit in een rechtszaak. De advocaat van Combs noemt de aantijging nergens op gebaseerd.

(Novum/AP) - De aanklacht wegens mishandeling die tegen Sean Combs is ingediend, mondt uit in een rechtszaak. De Amerikaanse rapper zou in een nachtclub in Los Angeles een makelaar en zijn vriendin hebben geduwd en geslagen. De advocaat van Combs noemt de aantijging 'nergens op gebaseerd'.

De makelaar heeft verklaard dat Combs, beter bekend als Diddy, met zijn vriendin stond te praten toen hij kwam aanlopen. De rapper mepte hem vervolgens in het gezicht. Daarnaast zou de rapper de vriendin van de makelaar hebben geduwd en hebben geprobeerd iemand in het gezicht te spugen.

De advocaat van de 37-jarige Combs schrijft de aanklacht toe aan de sterrenstatus van de rapper. "Dit is gewoon een voorbeeld van iemand die een slaatje probeert te slaan uit het feit dat mijn cliënt bekend is", verklaart hij. "Combs heeft niemand geslagen, de aanklacht slaat nergens op."

Het is nog niet bekend wanneer de rechtszaak plaatsvindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen