Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzi verlaat Jensen

Shownieuws

Jan Paparazzi, die te zien is in de talkshow van Robert Jensen, verlaat de show van de presentator. Hij wordt de sidekick van Patrick Kicken, op Radio Veronica.

Jan Paparazzi, die dagelijks te zien is in de talkshow van Robert Jensen, verlaat het programma van de tv-presentator. Paparazzi, die eigenlijk Jan van Zanten heet, is vanaf 2 april te horen in de ochtendshow van Patrick Kicken, op Radio Veronica. Dat maakt de omroep bekend.

De 43-jarige dj is weer blij om terug te zijn bij het medium waarbij hij zijn carrière begon. "Ik vind het erg leuk om weer met mijn grootste passie bezig te zijn: radio maken", zo meldt hij. "Dat ik bij Radio Veronica onderdeel uit ga maken van de ochtendshow, is een jongensdroom die in vervulling gaat."

Paparazzi is geen onbekende bij de commerciële radiozender. In de jaren negentig werd hij de vaste sidekick in het programma van Jensen, op het toenmalige Hitradio Veronica. Hij werd bekend door het provocerende programmaonderdeel Telefoonterreur. Hiervoor hield hij door de telefoon bekende en minder bekende Nederlanders voor de gek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen