Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lokken Britney mogelijk te koop

Shownieuws

Waarschijnlijk komen de haren van Britney Spears binnenkort op de markt. De kapperszaak waar de zangeres zich liet kaalscheren, wil de haren veilen.

Waarschijnlijk komen de zwarte lokken van Britney Spears binnenkort op de markt. De kapperszaak waar de zangeres zich vrijdag liet kaalscheren, wil de haren veilen voor een goed doel.

Volgens J.T. Tognozi, de mede-eigenaar van de kapperszaak in Californië, was de popster niet geïnteresseerd in haar afgeschoren haren. "We hebben ze bewaard", vertelt hij aan de Amerikaanse website E! Online. Wanneer de haren worden aangeboden en naar welk goed doel de opbrengst gaat, is nog niet bekend.

Op de veilingsite eBay bieden momenteel vijftien verkopers haren van de 25-jarige popprinses aan, met vraagprijzen die variëren van vijftien- tot meer dan zevenhonderdduizend euro.

De voormalige blondine hanteerde vrijdag zelf de tondeuse. Later die dag bezocht zij een tatoeagezaak, waar zij twee kleine tatoeages liet zetten. Volgens het personeel van de zaak was de zangeres hevig in de war.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen