Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stewardess bekent seks met Ralph Fiennes

Shownieuws

De stewardess die werd geschorst, omdat zij seks zou hebben gehad met Ralph Fiennes, heeft bekend met hem te hebben geslapen. Dat zegt ze in The Mail on Sunday.

Een stewardess die onlangs op non-actief is gezet, omdat zij tijdens diensttijd seks zou hebben gehad met Ralph Fiennes, heeft bekend. In de Britse krant The Mail on Sunday zegt ze meerdere keren met Fiennes het bed te hebben gedeeld.

De 38-jarige Lisa Robertson vertelt in detail over de affaire. Op 24 januari zou zij, tijdens een vlucht naar Bombay, zijn verleid door de acteur. "Hij was een fantastische minnaar", stelt ze. "Ik wist dat het tegen de regels was, maar dat kon me niets schelen." Twee dagen na het incident werd de Australische vrouw door de vliegtuigmaatschappij Qantas op non-actief gesteld.

Robertson was verbaasd dat de 44-jarige filmster, onder meer bekend van de film 'The English Patient', geen condoom gebruikte. "Achteraf bezien was dat gevaarlijk en hypocriet", stelt ze. "Vooral aangezien hij naar India ging om voorlichting te geven over aids." Fiennes bezocht eind januari India, als ambassadeur van Unicef, om de aandacht te vestigen op de aidsproblematiek in dat land.

Het avontuurtje bleef volgens de stewardess niet beperkt tot de wc van het vliegtuig. In Bombay zou zij de acteur hebben bezocht in zijn hotelkamer, waar zij meerdere malen seks zouden hebben gehad. "Hij had best een mooi lichaam", zegt Robertson. "Hij is duidelijk geen fitnesstype, maar ik vond hem erg aantrekkelijk."

Hoewel er volgens de vrouw een sterke aantrekkingskracht was tussen de twee, zou zij na de liefdesnacht niets meer van Fiennes hebben gehoord. "Ik had gehoopt dat hij zou bellen, al was het maar om nog een keer de liefde te bedrijven", bekent ze. "Toen ik niets meer hoorde, wist ik dat het over was."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen