Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kale Britney is het spoor bijster'

Shownieuws

Britney Spears, die vrijdag met een kaalgeschoren hoofd twee tatoeages liet zetten, is niet ver verwijderd van een zenuwinzinking. Dat meldt US Weekly.

'Kale Britney is het spoor bijster'

Britney Spears, die vrijdag met een kaalgeschoren hoofd twee tatoeages liet zetten, is niet ver verwijderd van een zenuwinzinking. Dat melden verschillende bronnen aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

Volgens de eigenaresse van de kapperszaak die Britney vrijdag bezocht, had de popster een apathische blik in haar ogen. "Ze toonde geen enkele emotie", meldt Esther Tognozzi. Toen de kapster weigerde haar kaal te scheren, zou Spears het heft in eigen hand hebben genomen. Op foto's van het roddelblad is te zien hoe zij zelf haar lokken afscheert.

Toen het 25-jarige feestbeest in de spiegel haar kale hoofd zag, zou ze in paniek zijn geraakt. ''Oh, mijn God, ik heb het allemaal afgeschoren. Mijn moeder zal zó kwaad zijn", riep zij volgens Tognozzi, met tranen in haar ogen.

Ook een medewerkster van de tatoeagezaak waar zij zich liet versieren, sprak tegenover US Weekly haar bezorgdheid uit over het popidool. "Ze was compleet in de war", vertelt Emily Hughes. "Het was duidelijk dat ze het spoor bijster is." De voormalige blondine liet in de zaak twee kleine tatoeages zetten, waaronder een van roze lippen.

Vrijdag berichtten meerdere media dat Spears zich vorige week heeft laten opnemen in een ontwenningskliniek. De kliniek zou haar echter zo slechts zijn bevallen, dat zij een dag later alweer zou zijn vertrokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen