Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foxy Brown gaat tekeer in schoonheidssalon

Shownieuws

Foxy Brown heeft een nachtje in de cel doorgebracht. Ze werd opgepakt voor het gooien van een pot haarlijm naar een medewerker van een schoonheidssalon.

(Novum/AP) - Foxy Brown heeft een nacht in de cel doorgebracht. De vrouwelijke rapper werd opgepakt voor het gooien van een pot haarlijm naar een medewerker van een schoonheidssalon, omdat hij haar had meegedeeld dat de zaak ging sluiten. Ook bespuugde ze de man toen hij de politie belde en verzette ze zich bij haar arrestatie. Brown kwam na betaling van bijna 1500 euro op borgtocht vrij.

Het is niet de eerste keer dat de 27-jarige artieste werd gearresteerd omdat ze zich misdroeg in een schoonheidssalon. Ze heeft nog een voorwaardelijke straf staan omdat ze twee jaar geleden twee medewerkers van een nagelstudio zou hebben mishandeld. Het is nog onduidelijk wat het gevolg van haar recente arrestatie is voor deze voorwaardelijke straf.

Foxy Brown, die eigenlijk Inga Marchand heet, staat bekend om haar sexy outfits en teksten. Ze heeft drie soloalbums gemaakt. De release van haar nieuwe album, 'Black Roses', staat gepland voor deze zomer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen