Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vrouw wordt misselijk van Eminem

Shownieuws

Kim Mathers, de ex-vrouw van Eminem, veracht de man met wie ze twee keer is getrouwd. In een Amerikaans interview beschreef ze de rapper als een liefdeloze man.

Ex-vrouw wordt misselijk van Eminem

(Novum/AP) - Kim Mathers, de ex-vrouw van Eminem, veracht de man met wie ze twee keer is getrouwd. In een Amerikaans radio-interview beschreef ze de rapper als een ontrouwe, liefdeloze man van wie ze walgt. "Ik moet bijna kotsen als hij in mijn buurt is." Ze had ook geen goed woord over voor de seksuele bekwaamheid van de artiest. Ze maakte grapjes over de grootte van zijn geslachtsorgaan.

Mathers vertelde het interview te zien als de ultieme manier om wraak te nemen op haar ex. De rapper voert haar vaak op in zijn nummers en doet dat niet altijd liefdevol.

Eminem, wiens echte naam Marshall Mathers is, heeft geen goed woord over voor Kim. Via zijn woordvoerder liet hij weten het treurig te vinden dat zijn voormalige liefje blijft hangen in het verleden, terwijl hij zelf zijn leven weer heeft opgepakt. Hij uitte vooral zijn zorgen over het effect van haar lastercampagne op de kinderen van het stel.

Kim en Eminem hebben één biologische dochter: de 11-jarige Hailie. Ze hebben ook een geadopteerde dochter, Alaina. Zij is het kind van de tweelingzus van Kim. Ook kreeg Kim in 2002 een dochtertje, Whitney, van een andere man na haar eerste scheiding van Eminem.

De rapper en zijn jeugdliefde traden in 1999 voor het eerst in het huwelijk. De verbintenis liep na ruim twee jaar op de klippen. Vorig januari hertrouwden ze, maar drie maanden later werden de scheidingspapieren alweer aangevraagd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen