Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Testament Anna Nicole openbaar gemaakt

Shownieuws

Het testament van Anna Nicole Smith is openbaar gemaakt. In het document uit 2001 wordt haar inmiddels overleden zoon Daniel aangewezen als enige erfgenaam.

(Novum/AP) - Het testament van Anna Nicole Smith heeft geen duidelijkheid gebracht over de vraag wie aanspraak kan maken op de erfenis van de overleden blondine. In het negentien pagina tellende document staat dat alle bezittingen van de voormalige Playmate naar haar zoon Daniel gaan. Daniel overleed in september op 20-jarige leeftijd aan een combinatie van drugs en medicijnen.

In het testament, dat in 2001 is opgesteld, is niet vermeld wie na haar zoon aanspraak op de erfenis van de pin-up zou kunnen maken. Deskundigen denken dat het erfrecht nu overgaat naar Dannielynn, de vijf maanden oude dochter van Smith die drie dagen voor het overlijden van Daniel werd geboren. De rechter heeft hier nog geen uitspraak over gedaan.

Dannielynn lijkt inmiddels een prestige-object te zijn geworden in de strijd om de nalatenschap van Smith. Vijf potentiële vaders van het meisje hebben zich gemeld. De partner van Smith, Howard K. Stern, staat als haar vader geregistreerd op de geboorteakte van de baby. Voor haar dood beweerde Larry Birkhead, een ex van Anna Nicole, echter al dat hij de vader was. Hij wil dit bewijzen met een vaderschapstest, die nog uitgevoerd moet worden. Ook Prins Frederic Von Anhalt, voormalig lijfwacht Alexander Denk en ex-vriend Mark Hatten claimen de verwekkers van Dannielynn te zijn.

Anna Nicole Smith overleed vorige week donderdag in een ziekenhuis in Florida, nadat ze bewusteloos was aangetroffen in een hotelkamer. Ze is 39 jaar geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen