Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears scheert haar hoofd kaal

Shownieuws

Britney Spears heeft haar hoofd kaalgeschoren. Op de website van KABC-TV is ze op een video te zien met een gladgeschoren schedel.

Britney Spears scheert haar hoofd kaal

(Novum/AP) - Britney Spears heeft haar hoofd kaalgeschoren. Op de website van KABC-TV, een televisiestation uit Los Angeles, is een video te zien van de 25-jarige zangeres met een gladgeschoren schedel. Britney werd gefilmd terwijl ze een tatoeage van roze en rode lippen op haar pols liet zetten.

Britney is de laatste tijd behoorlijk wild. Van haar imago van braaf blond zangeresje is niets meer over. Vooral sinds haar breuk met rapper Kevin Federline in november stapelen de verhalen over haar extreme gedrag zich op. Ze wordt bijna elke dag feestend gespot in hippe clubs, meerdere malen zelfs zonder ondergoed, terwijl ze thuis twee kleine kinderen heeft.

Vrijdag berichtten verschillende media dat de voormalige popprinses zich donderdag had laten opnemen in een ontwenningskliniek. Het zou haar daar echter zo slecht zijn bevallen dat ze de kliniek een dag later alweer verliet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen