Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bekende Jazzsterren helpen zieke kinderen

Shownieuws

Trijntje zingt 10 maart op het Goois Jazz festival om geld in te zamelen voor een stichting die kinderen helpt die geboren zijn met een stofwisselingsziekte.

Trijntje Oosterhuis, de Canadese zanger Matt Dusk en de Portugese Cristina Branco zingen zaterdag 10 maart op het Goois Jazz festival om geld in te zamelen voor stichting Metakids. De stichting helpt kinderen die geboren zijn met een stofwisselingsziekte. Naast deze drie artiesten treden ook Room Eleven en Monique Klemann op met haar band.

Voor de 28-jarige Matt Dusk is het festival in theater 't Spant in Bussum een hernieuwde kennismaking met Janne Schra, de zangeres van de jazzformatie Room Eleven uit Huizen. De zangeres is ook te horen op het nieuwe album van Dusk.

Serviceclub Kiwanis Naarden, die het festival dit jaar voor de vierentwintigste keer organiseert, reikt ook ieder jaar een award uit. De Kiwanis Naarden Jazz Award 2007 gaat naar pianist Cor Bakker. De prijs wordt uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de jazz muziek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen