Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz krijgt schadevergoeding na publicatie

Shownieuws

Cameron Diaz krijgt een schadevergoeding van het tijdschrift The National Enquirer. Diaz werd ervan beschuldigd een relatie te hebben met een getrouwde man.

Cameron Diaz krijgt schadevergoeding na publicatie

(Novum/AP) - Cameron Diaz krijgt een schadevergoeding van het Amerikaanse tijdschrift The National Enquirer. In 2005 verschenen foto's op de website van het blad waarop de actrice zoenend stond afgebeeld met MTV-producent Shane Nickerson. Diaz en Nickerson werkten samen voor het reisprogramma Trippin.

Diaz werd ervan beschuldigd een relatie te hebben met de getrouwde Nickerson. Zelf had Diaz toen de foto's gemaakt werden een relatie met zanger Justin Timberlake. De actrice beweert dat de zoen een vriendschappelijke kus was op de wang van de producent.

The National Enquirer maakte vrijdag excuses aan Diaz, ex-vriend Justin Timberlake en de producent en zijn vrouw. "We hadden de foto's niet mogen publiceren en we accepteren de gevolgen ervan", verklaarde de advocaat van het tijdschrift. De hoogte van de schadevergoeding is niet bekendgemaakt.

Diaz had eerder de Britse krant The Sun om dezelfde reden aangeklaagd. Ook dit blad werd veroordeeld tot een schadevergoeding aan de actrice, die het inmiddels heeft voldaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen