Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth is betere moeder dankzij werk

Shownieuws

Gwyneth Paltrow denkt door te werken een betere moeder te zijn voor haar twee kinderen. "Door films te maken word ik een interessanter persoon."

Gwyneth is betere moeder dankzij werk

Gwyneth Paltrow denkt door te werken een betere moeder te zijn voor haar twee kinderen. Dat vertelt de actrice in de Amerikaanse krant USA Today. "Door films te maken, word ik een interessanter persoon en een leukere vrouw en moeder."

Na de geboorte van de inmiddels 2-jarige Apple en tien maanden oude Moses had Gwyneth geen zin om aan de slag te gaan. "Toen ik kinderen kreeg, wilde ik alleen maar bij ze zijn", verklaart ze. Toch begint het nu weer te kriebelen bij de blondine. "Ik heb al zolang geen echte rol meer gespeeld. Maar nu ben ik er weer klaar voor."

De 34-jarige actrice heeft haar filmcarrière inmiddels weer opgepakt. Ze speelde een rol in 'The good night', het regiedebuut van haar broer Jack dat vorige maand in première ging. Ook heeft ze haar medewerking toegezegd aan de films 'Iron man' van Jon Favreau en 'Dirty tricks' van Ryan Murphy. De opnamen voor deze films moeten nog beginnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen