Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Stewardess geeft seks met Fiennes toe'

Shownieuws

Een stewardess van een Australische luchtvaartmaatschappij heeft toegegeven tijdens een vlucht seks te hebben gehad met Ralph Fiennes. Dat zegt een vriendin.

'Stewardess geeft seks met Fiennes toe'

Een stewardess van de Australische luchtvaartmaatschappij Quantas heeft toegegeven tijdens een vlucht seks te hebben gehad met de Britse acteur Ralph Fiennes. Dat zegt een vriendin van haar in de Britse krant The Mirror. De 38-jarige Lisa Robertson is in verband met de kwestie door haar werkgever geschorst. Zowel zij als Fiennes ontkent de vrijpartij.

Maar tegenover een vriendin zou Robertson uit de school zijn geklapt. "Lisa vertelde me dat ze onveilige seks op het toilet in het vliegtuig hadden en later ook in zijn hotelkamer", citeert de krant haar.

Robertson verklaarde zelf dat de 44-jarige Fiennes haar tijdens de vlucht van Australië naar India naar het toilet had gevolgd en pogingen deed om haar te versieren. Ze stelt niet op zijn avances te zijn ingegaan. Ze werkt al veertien jaar als stewardess en moet nu vanwege het incident deelnemen aan een speciaal programma, waarin haar discipline wordt bijgebracht.

Fienes was in India om veilige seks te promoten als onderdeel van een aidscampagne. De acteur, bekend van films als 'Schindler's list' en 'The English patient', is vrijgezel. Vorig jaar verbraken hij en zijn vriendin Francesca Annis hun relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen