Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brian mist huppelende Nena in Gouden Kooi

Shownieuws

Brian mist zijn ex-huisgenote Nena, die donderdag uit de realitysoap De Gouden Kooi werd gezet. "Dat mooie, huppelende meisje is er niet meer."

Brian mist zijn ex-huisgenote Nena, die donderdag uit de realitysoap De Gouden Kooi werd gezet. "Dat mooie, huppelende meisje is er niet meer", zegt hij teneergeslagen op de website van televisiezender Tien.

Nena werd gediskwalificeerd omdat zij Brian tijdens een ruzie een harde schop had gegeven. Dat ze door de programmaleiding werd verwijderd, vindt Brian niet meer dan terecht. "Regels zijn regels", redeneert hij. "En dit was fysiek geweld, dus moet ze weg."

Over de toedracht van de ruzie wijdt de 25-jarige Brian niet al te veel uit. "We hebben de afgelopen dagen weer een aantal ruzies gehad. Zaterdag hebben we intiem contact gehad. Door het intiem zijn heeft alles een andere draai gekregen."

Woensdag dook de 19-jarige blondine het bed in met medebewoner Huub. Toen Brian haar daarmee confronteerde, werd de situatie op scherp gesteld. Door haar diskwalificatie verloor Nena haar inleg van tienduizend euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen