Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stanley Burleson speelt Che Guevara in 'Evita'

Shownieuws

Stanley Burleson speelt de rol van Che Guevara in de musical 'Evita'. De zanger is vanaf 16 december in de nieuwe Nederlandse versie van de musical te zien.

Stanley Burleson speelt de rol van Che Guevara in de musical 'Evita'. De zanger is vanaf 16 december in de nieuwe Nederlandse versie van de musical te zien. In het stuk levert hij als de bekende revolutionair vanaf de zijlijn commentaar op de gebeurtenissen in het leven van de Argentijnse presidentsvrouw Eva Perón.

De bekende musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice werd twaalf jaar geleden voor het laatst in Nederland opgevoerd. De rol van Che Guevara werd toen vertolkt door Bill van Dijk. Pia Douwes speelde de rol van Eva Perón.

De 40-jarige Burleson is te zien geweest in grote musicalproducties als 'Miss Saigon', 'Passion' en 'Beauty and the beast'. Momenteel speelt hij in 'Cats'.

Wie in de nieuwe versie de hoofdrol speelt, is nog niet bekend. De Avro begint binnenkort met een talentshow om een geschikte zangeres te vinden. De audities staan open voor zowel professionals als amateurs. Over de invulling van de andere rollen is nog niets bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen