Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maik de Boer stopt met Looking Good

Shownieuws

Maik de Boer werkt niet mee aan een nieuw seizoen van het programma Looking Good. Onenigheid over zijn salaris is niet de reden, zegt zijn management.

Maik de Boer stopt met Looking Good

Maik de Boer werkt niet mee aan een nieuw seizoen van het programma Looking Good. Dat bevestigen RTL 4 en het management van de stylist. Het gerucht dat De Boer is ontslagen wegens onenigheden over zijn salaris, wordt door beide partijen ontkend.

Momenteel wordt gezocht naar een nieuwe stylist. Mariëlle Bastiaansen blijft in de nieuwe afleveringen van de metamorfoseshow verantwoordelijk voor de haarcreaties.

Volgens een woordvoerder van RTL 4 is het vertrek van De Boer een gevolg van de sponsoring van het programma. "Een van de grote sponsoren krijgt een andere rol", vertelt Eva Peters. "Daardoor komt er meer nadruk te liggen op haartrends, accessoires en make-up, en minder op kleding." De commerciële zender benadrukt dat nog niet zeker is of er een nieuw seizoen van het populaire programma wordt gemaakt.

Ook het management van de kale stylist beweert dat de twee partijen in goed overleg uiteen zijn gegaan. "Het had niets met zijn salaris te maken", zegt Mike Dobbinga. "Maik zal nog steeds regelmatig te gast zijn bij het RTL-programma Life & Cooking. En hij denkt erover een eigen programma te ontwikkelen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen