Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Compleet werk Willeke Alberti verzameld op dvd

Shownieuws

Het oeuvre van Willeke Alberti verschijnt op 16 april in een box met vier dvd's. Zo zijn over alle dvd's beelden verspreid met haar grote hits, zoals 'Ome Jan'.

Het complete oeuvre van Willeke Alberti verschijnt op 16 april in een box met vier dvd's. De schijven bevatten beelden van haar grootste hits, waaronder 'Ome Jan', 'Spiegelbeeld' en 'Telkens weer'. Op de eerste dvd staan oude opnamen uit de zaterdagavondshows met haar vader Willy Alberti en een interview van Willem Duys met de nu 62-jarige Hollandse diva.

De tweede dvd bevat liedjes uit de film 'Rooie Sien'. Hierin speelde Willeke in 1975 een hoofdrol, naast acteurs als Beppie Nooij Jr. en Peter Faber. In datzelfde jaar stond Willeke in de revue van André van Duin. Ook beelden van deze show zijn opgenomen op de dvd.

Op de overige twee dvd's is veel beeldmateriaal uit oude tv-programma's met Willeke terug te vinden. De zangeres, die dit jaar haar vijftigjarige jubileum viert, is te zien in scènes met quizmaster Willem Ruis uit de Willem Ruis Show en met Ted de Braak in stukken uit De Ted Show.

Beelden van haar optreden bij het Nationale Songfestival en het Eurovisie Songfestival uit 1994 ontbreken uiteraard niet. Met het liedje 'Waar is de zon', behaalde ze in Dublin vier punten. Ook diverse andere liedjes uit de voorronde staan op de dvd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen