Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henk Temming wil niet worden aangezien voor Henkjan

Shownieuws

De grootste nachtmerrie van Henk Temming is op straat aangesproken worden door mensen die hem aanzien voor Henkjan Smits. Toch heeft hij geen hekel aan hem.

De grootste nachtmerrie van Henk Temming is op straat aangesproken te worden door mensen die hem aanzien voor Henkjan Smits. Dit vertelt de X Factor-zangcoach in Veronica Magazine. Temming laat weten dat hij desondanks geen hekel heeft aan Henkjan. "Ik ben het alleen niet met hem eens hoe hij over muziek denkt en hoe hij in de muziekindustrie staat", legt Henk uit.

De voormalige zanger van popgroep Het Goede Doel is behalve over Henkjan ook negatief over Albert Verlinde. In het bijzonder één uitspraak van de RTL Boulevard-deskundige viel niet in goede aarde bij de 55-jarige zanger en componist. Volgens Verlinde zou Henk blij zijn weer terug te zijn op televisie. Henk ontkent dit met klem. "Ik ben destijds juist met Het Goede Doel gestopt om wat minder in de spotlights te staan", vertelt hij.

Temming scoorde samen met zanger Henk Westbroek in de jaren tachtig als bandlid van Het Goede Doel hits met nummers als 'Vriendschap' en 'België'. Als soloartiest scoorde Temming in 1991 nog een bescheiden hit met het nummer 'Ik vraag aan Sinterklaas een heel gelukkig kerstfeest'. De laatste jaren werkte hij voornamelijk als producer achter de schermen voor onder andere De Kast en City to City.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen