Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That in Rotterdam

Shownieuws

Take That komt naar Nederland. De jongensband uit de jaren negentig geeft op 1 november een concert in de Rotterdamse Ahoy'. De voorverkoop begint 2 maart.

Take That komt naar Nederland. De band geeft op 1 november een concert in Ahoy'. De mannen uit Manchester doen Rotterdam aan voor hun eerste Europese tournee na een afwezigheid van ruim tien jaar. Dat heeft Mojo Concerts woensdag bekendgemaakt.

De jongensband floreerde in de jaren negentig met hits als 'Back for good', 'How deep is your love' en 'Relight your fire'. Nadat Robbie Williams de band in 1995 verliet ging het bergafwaarts met Take That. Dit resulteerde een jaar later in het einde van de formatie.

Eind vorig jaar brachten Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange echter weer een nieuw album uit: 'Beautiful world'. Alleen Robbie Williams was niet te porren voor de reünie. Met de eerste single 'Patience' bereikte de hernieuwde band meteen de hoogste positie in de Britse hitlijsten. Het nummer ontving eerder deze maand ook een onderscheiding voor 'beste single' op de Brit Awards.

De voorverkoop begint 2 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen