Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kapster: Britney wilde aandacht

Shownieuws

Esther Tognozzi is ervan overtuigd dat Britney Spears haar hoofd schoor op zoek naar publiciteit. De zangeres schoor haar lokken af in de salon van Tognozzi.

Britney Spears was op zoek naar publiciteit toen ze haar hoofd liet kaalscheren. Daarvan is Esther Tognozzi, de eigenaresse van de kapsalon waar dat gebeurde, overtuigd. Dat heeft ze verteld in een interview op het Amerikaanse radiostation KIIS FM.

De kapster zei dat ze expres de rolgordijnen van haar zaak naar beneden had gedaan om Britney wat privacy te gunnen. Toch zijn overal foto's verschenen van de popprinses, die daarop zelf de tondeuse ter hand neemt.

Op de vraag of de lijfwachten van Britney misschien de gordijnen weer hadden geopend, zodat de paparazzi hun plaatjes konden schieten, antwoordde Tognozzi bevestigend. "Ik denk het wel, ja", was het antwoord van de kapster uit Los Angeles.

Het afscheren van haar lange lokken, afgelopen vrijdag, lijkt voorlopig een van de laatste bokkensprongen van Britney te zijn geweest. De zangeres, die de afgelopen maanden veelvuldig in opspraak kwam door haar onverantwoordelijke gedrag, liet zich dinsdag opnemen in een afkickkliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen