Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderen willen geld zien van Brandy

Shownieuws

Zangeres Brandy, die een ongeluk met dodelijke afloop veroorzaakte, wordt voor de tweede keer aangeklaagd. De kinderen van het slachtoffer eisen geld.

Zangeres Brandy, die in december een ongeluk met dodelijke afloop veroorzaakte, wordt voor de tweede keer aangeklaagd. Namens de twee zoons van de vrouw die omkwam bij het ongeluk wordt een onbekend bedrag geëist. Dat meldt het Britse tijdschrift People. "Maar uiteindelijk is hun moeder natuurlijk voor geen enkele prijs te vervangen", zei de advocaat van de kinderen. Eerder werd de 27-jarige Brandy aangeklaagd door de ouders van het slachtoffer. Zij eisten bijna veertig miljoen dollar, ruim dertig miljoen euro, van de zangeres die volgens hen roekeloos had gereden.

Het is nog onduidelijk of Brandy Norwood, zoals de r&b-zangeres en actrice voluit heet, ook strafrechtelijk wordt vervolgd. De politie, die de toedracht van het ongeval onderzoekt, heeft geadviseerd de artieste aan te klagen voor dood door schuld. Als ze wordt veroordeeld, hangt haar een celstraf van een jaar boven het hoofd.

Brandy reed in Los Angeles met ruim honderd kilometer per uur achter op de auto waarin de vrouw zat. Zij botste weer op een andere auto en raakte vervolgens de vangrails, waarna haar wagen werd geramd door een vierde auto. De 38-jarige vrouw bezweek een dag later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Brandy kwam met de schrik vrij. Ze verkeerde volgens haar woordvoerder op het moment van het ongeluk niet onder invloed van alcohol of drugs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen